Grup Garigots

Cada dia ès bo de començar…

“La cuca fera” (1)

Els inicis…

Albert Feliu, mitjançant un anunci al diari, va ajuntar  un grapat de joves amb la intenció de formar un grup d´animació infantil; després d’aquesta primera trobada, es va crear un primer espectacle “La cuca fera” amb cançons, animació, titelles, amb una plantilla inicial de dotze persones.
L’estrena va ser a Les Cotxeres de Sants, l’estiu de 1979, amb un decorat de fons que representava una finestra, que després servia d’escenari pels titelles; aquests eren manipulats per dues persones, una movia el cap i l’altra les mans, i s’expressen amb mímica, sense paraules. La música de l´Albert amb la seva guitarra elèctrica i la bateria de Josep acompanyaven l´acció.
Després d’un temps, per motius diversos, el grup es reduí a tres persones, Albert Feliu, Joan Salvador, i Jordi Salvador, que van decidir el nom de GARIGOTS, que equival a “gargot”, traços gràfics fets per un infant.

cuca-

En una estada a Lles de Cerdanya, al Pirineu, es va crear i  muntar el primer espectacle de GARIGOTS “La volta al món en 80 minuts” , amb vestuari dissenyat i realitzat per Josep Massaguer, textos d’Albert, Jordi i Joan, música d’Albert i escenografia de Joan.
La història era una recreació, una versió de l’obra de Jules Verne, on es tractava de donar la volta al món en el temps que durava la representació: 80 minuts, viatjant per diversos països, amb tres personatges que es multiplicaven transformant-se en altres segons el país per on passaven.

<!–
SHARETHIS.addEntry({ title: “Grup Garigots”, url: “http://www.divisioncap.net/blog/?p=37&#8221; });
// –>

Anuncis

23 Mai 2009 - Posted by | La cuca fera | , ,

1 comentari »

 1. CREC QUE JA ERA HORA QUE ALGÚ FES JUSTICIA A AQUEST GRUP D´
  ANIMACIÓ QUE ENS VA FER MÉS FELIÇOS DEL QUE TOCABA EN AQUELLS TEMS.TANT AVANS AMB ELS FILLS COM ARA AMB ELS NETS,ENCARA FAIG TOCAR EL CASSET DE “LLIBRES I TRASTOS VELLS”.PER AMISTAT AMB L´ALBERT OS VAIG ACOMPANYAR EN MÉS D´
  UNA ACTUACIÓ. JOAN¿RECORDES UNA REVETLLA DE BREDA?.JA FA UNS QUANTS ANYS.DE TOTES MANERES, LA VIDA ES AIXÓ….
  BONS RECORDS.
  PERE.

  Comentari per PERE | 8 Juny 2009 | Respon


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: